Η δημοσιογράφος είχε βρεθεί στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση του άτυχου νέου. Τότε είχε συνομιλήσει με συμφοιτητές του Βαγγέλη καθώς και με την ομάδα των σκληρών κρητικών.

Με αδιάψευστο μάρτυρα την κάμερα, η δημοσιογράφος συνομίλησε με μία γυναίκα από το περιβάλλον της Σχολής που την ενημέρωσε για τον περίεργο ρόλο μιας νεαρής σπουδάστριας. Της είπε πως η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έκανε παρέα με άλλες σπουδάστριες παρά μόνο με την ομάδα των σκληρών και σχετιζόταν με έναν από αυτούς. Η γυναίκα αυτή ήταν πεπεισμένη πως η σπουδάστρια ήξερε πολλά για το τι συνέβαινε ακριβώς στον Βαγγέλη.

Η Αγγελική Νικολούλη ήρθε σε επαφή μαζί της. Η σπουδάστρια είπε τότε στη δημοσιογράφο πως τελευταία φορά είχε δει τον Βαγγέλη πριν το μεσημεριανό φαγητό. Υποστήριξε πως ήταν πεσμένος ψυχολογικά γιατί οι βαθμοί του είχαν πέσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Η Σχολή επιβράβευε με ένα ταξίδι στην Ιταλία είκοσι σπουδαστές με καλούς βαθμούς και εκείνη υπέθετε πως ο Βαγγέλης είχε στεναχωρηθεί που δεν ήταν ανάμεσα τους. Ισχυρίστηκε στη δημοσιογράφο πως δεν είχε ιδέα σχετικά με τα όσα ακούγονταν για τα βίαια περιστατικά εναντίον του Βαγγέλη και πως δεν ήταν πραγματικά.

Όταν η Αγγελική Νικολούλη τη ρώτησε γιατί ο Βαγγέλης ζήτησε να αλλάξει δωμάτιο η σπουδάστρια της απάντησε πως οι προηγούμενοι συγκάτοικοι του έπαιζαν δυνατά μουσική και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Τόνισε πως ο Βαγγέλης δεν σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί τους και αναφερόμενη στην προσωπική της σχέση με δύο από τους Κρητικούς υποστήριξε πως πρόκειται για καλά παιδιά και σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως τους περιγράφουν.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese