Για κοινή εθνική στρατηγική στη βάση του κυβερνητικού σχεδίου, κάνει λόγο ο Αλέξης Τσίπρας με διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter, λίγο μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και σημειώνει ότι στη Σύνοδο…

 

Κορυφής η Ελλάδα εκπροσωπεί αξίες.

Αναλυτικά οι τρεις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο Twitter…

«Κοινή εθνική στρατηγική στη βάση του κυβερνητικού σχεδίου. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες στην Ελλάδα, μείωση των ροών στην Τουρκία», «Δίκαιη κατανομή ευθύνης εντός Ε.Ε., συνέπειες για όσους δεν τηρούν κοινές αποφάσεις. Στη Σύνοδο Κορυφής η Ελλάδα εκπροσωπεί αξίες», «Στο Ανώτ. Συμβ. Συνεργασίας στη Σμύρνη την Τρίτη, αναζητούμε λύσεις για τον τερματισμό της εκμετάλλευσης στο Αιγαίο από διακινητές».

Κοινή εθνική στρατηγική στη βάση του κυβερνητικού σχεδίου. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες στην Ελλάδα, μείωση των ροών στην Τουρκία. (1/3)

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 4 Μαρτίου 2016

Δίκαιη κατανομή ευθύνης εντός Ε.Ε., συνέπειες για όσους δεν τηρούν κοινές αποφάσεις. Στη Σύνοδο κορυφής η Ελλάδα εκπροσωπεί αξίες. (2/3)

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 4 Μαρτίου 2016

Στο Ανώτ. Συμβ. Συνεργασίας στη Σμύρνη την τρίτη, αναζητούμε λύσεις για τον τερματισμό της εκμετάλλευσης στο Αιγαίο από διακινητές. (3/3)

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 4 Μαρτίου 2016English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese