Η «αγκαλιά αγάπης» του Ολυμπιακού άνοιξε σήμερα για τους πρόσφυγες. Με εντολή του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, οι κουζίνες του «Γ. Καραϊσκάκης» άρχισαν από σήμερα να μαγειρεύουν και θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες…

 

μερίδες φαγητό για τους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στο λιμάνι του Πειραιά.

Η αρχή έγινε σήμερα το απόγευμα στις Πύλες Ε1, Ε2 και Ε3 του Λιμανιού του Πειραιά αλλά και στον χώρο της «Πέτρινης Αποθήκης» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, παρουσία του α` αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, του τιμ μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκου Δουρέκα κ.α. Ένα βαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός άρχισε να διανέμει το φαγητό στον κόσμο. Πάνω από 1.300 μερίδες καθημερινά θα συνεχίσουν να διανέμονται.

«Στεκόμαστε δίπλα σ» αυτούς τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα. Για να φύγεις από το σπίτι σου και να ξενιτευτείς σημαίνει ότι δεν περνάς καλά. Φανταστείτε τι τρόμος και βομβαρδισμοί υπήρχαν στη χώρα τους για να φύγουν. Εμείς, σαν Ολυμπιακός, και ο Πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης προσωπικά, έθεσε σε λειτουργία όλες τις κουζίνες του γηπέδου Καραϊσκάκη και φυσικά όλο το προσωπικό. Αποφασίσαμε να προσφέρουμε πάνω από 1.300 μερίδες φαγητού κάθε μέρα γι» αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται και βρίσκονται εδώ. Ήταν το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε και εμείς την προσπάθεια του ελληνικού κράτους. Θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερη τη διαμονή τους αν και καταλαβαίνουμε ότι δε μπορεί να είναι καλή αυτή η διαμονή, μην κρυβόμαστε. Απλά θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να είναι πιο βιώσιμη η διαμονή τους εδώ. Σαν Ολυμπιακός υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε», είπε ο κ. Θεοδωρίδης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ1English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese