Σε οριακό σημείο βρίσκεται η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα και έφεραν τη διακοπή του κυπέλλου και σωρεία αντιδράσεων. Το enwsi.gr αποκαλύπτει πως απόψε είναι προγραμματισμένη συνάντηση κορυφαίων διοικητικών στελεχών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ώστε να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως συμβαίνει από την πρώτη στιγμή, η ΑΕΚ κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Η στάση που τηρούν οι «κιτρινόμαυροι» και εκφράστηκε τόσο με επίσημες ανακοινώσεις, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, φανερώνει πως η ΑΕΚ θέλει την επιστροφή στη νομιμότητα και την κανονικότητα στο ποδόσφαιρο. Όπως σας ενημέρωσε από χθες το enwsi.gr, η ΑΕΚ βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τους δύο, αλλά με κάθε υγιή δύναμη του ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι ενταγμένη και η σημερινή συνάντηση. Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά στο enwsi.gr τα σενάρια που εμφανίζουν την Ενωση να σπάει τη «συμμαχία». «Είναι αστείο να λέγεται πως η ΑΕΚ θα σπάσει τη συμμαχία», σχολίασε χαρακτηριστικά. Στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι με κάποιες διαρροές από το περιβάλλον του Αλαφούζου που δημιουργούν τέτοιο σκηνικό, αλλά αυτήν τη στιγμή ασχολούνται με το μείζον που είναι η κάθαρση στο ποδόσφαιρο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese