Δεν υπάρχει απόφαση μέχρι στιγμής σχετικά με τη διεξαγωγή του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο απόψε στο ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν το ματς. Συγκεκριμένα, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στις 14.31 σήμερα…

 

μετέδωσε πως αναβλήθηκε ο αγώνας με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, αλλά μία ώρα αργότερα μετέδωσε πως δεν υπάρχει ακόμα τέτοια απόφαση.

«Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και των συναρμοδίων φορέων, αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας, που επρόκειτο να γίνει απόψε (19:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ατρόμητο» ανέφερε στις 14.31 το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ωστόσο, μια ώρα αργότερα, στις 15.31 στην ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων αναρτήθηκε η παρακάτω είδηση: «Δεν τίθεται -τουλάχιστον προς το παρόν- θέμα αναβολής του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, όπως διευκρινίζεται από την πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία απολύτως απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του , o Σταύρος Κοντονής εισηγήθηκε την αναβολή του ημιτελικού στο υπουργικό συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν τέτοια απόφαση.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese