Ο Ken Block «χτύπησε» ξανά! Η Gynkhana 8 είναι γεγονός και το…
πεδίο παιχνιδιού του δαιμόνιου Αμερικανού είναι το εξωτικό σκηνικό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και συγκεκριμένα του Ντουμπάι.

O 42χρονος επιστρέφει πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta RX43 των 650 αλόγων και πρέπει να σημειωθεί πως τα νέα του κατορθώματα δεν δημοσιοποιήθηκαν μέσα από τα κανάλια των Hoonigan ή DC Shoes που είναι οι εταιρείες του αλλά μέσα από το κανάλι της Ford Performance.

Τι κάνει λοιπόν στο όγδοο μέρος της παρανοϊκής σειράς video Gymkhana o Block; Ξεκινά τα καμώματά του από την έρημο, σηκώνοντας άφθονη άμμο στον αέρα! Όπως το γεράκι (εθνικό σύμβολο του Εμιράτου) που έχει στο χέρι του στην έναρξη του video ανοίγει τα φτερά του, έτσι και ο Block πατάει γκάζι και αρχίζει τις σβούρες ανάμεσα στον πολυτελή στόλο της αστυνομίας του Ντουμπάι.

Στη συνέχεια κάνει τα ίδια γύρω από ένα Ford Raptor που κινείται στους δύο τροχούς (!) στην κεντρική λεωφόρο Sheikh Zayed Road του Εμιράτου και εμπλέκεται σε ένα drag race με μερικά από τα καλύτερα supercar του κόσμου.

Ορμάει προς το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa και εναρμονίζει τις κινήσεις του Fiesta του με εκείνες του περίφημου σόου με σιντριβάνια που στήνεται στους… «πρόποδές» του! Και συνεχίζει με το Madinat al Jumeirah και το Palm Jumeirah, προτού βρεθεί σε αεροδιάδρομο για να τα βάλει με κινούμενε Jumpο!

A, και κλείνει το video κάνοντας βουτιά από ελικόπτερο (!) προτού προαναγγείλει το μελλοντικό του «όπλο»: το Ford Focus RS RX! Χρειάζεται να πούμε κι άλλα;English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese