Ο Μάικλ μπορεί να κερδίσει έως και 30 ευρώ την ώρα αναλαμβάνοντας το νοικοκυριό του σπιτιού με αδαμιαία περιβολή

Φανταστείτε ολόγυμνους άνδρες να σας κάνουν τις δουλειές του σπιτιού…

Ένας επιχειρηματίας από το Κέιπ Τάουν είχε την φαεινή ιδέα να ιδρύσει μία εταιρεία που να δίνει μία σέξι νότα στο νοικοκυριό.

Η εταιρεία ανταποκρίνεται σε όσους πελάτες επιθυμούν για μερικές ώρες έναν άνδρα έτοιμο να πετάξει από πάνω του τα ρούχα και να κάνει ολόγυμνος όλες τις δουλειές του σπιτιού. Βέβαια, θα τους στοιχίσει κάτι παραπάνω.

Όπως επισημαίνει το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer» , δεν είναι τυχαίο ότι η υπηρεσία αυτή λειτουργεί στο  Κέιπ Τάουν, μία από τις πιο φιλελεύθερες πόλεις της Νοτίου Αφρικής.

Ο Μάικλ , 20 ετών αθλητής, ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας. Ο καλογυμνασμένος Μάικλ μπορεί να κερδίσει έως και 30 ευρώ την ώρα αναλαμβάνοντας το νοικοκυριό του σπιτιού με αδαμιαία περιβολή.

Όπως διευκρινίζει το γαλλικό περιοδικό, το ύψος της αμοιβής των ανδρών που αναλαμβάνουν το ρόλο του γυμνού  νοικοκύρη εξαρτάται από τον αριθμό των ρούχων που φοράει την ώρα που καθαρίζει. Όσο πιο ακάλυπτο είναι το σώμα του, τόσο πιo υψηλή είναι η αμοιβή του.

Η εταιρεία ανήκει στον Jean Paul Reid και φέρει το όνομα «Φυσική Εταιρεία». Στόχος της δεν είναι να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στους πελάτες , όπως εξηγεί ο επιχειρηματίας και διευκρινίζει πως,  οι άνδρες που εργάζονται στην εταιρεία ασχολούνται μόνο με τις δουλειές του σπιτιού.

Εκτός από τον 20χρονο Μάικλ, ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών κι ένας παλαιστής εργάζονται στη νεοσύστατη εταιρεία. Η υπηρεσία , πάντως, θέτει και κάποια όρια . Για παράδειγμα δεν προσλαμβάνει δάσκαλους και καθηγητές…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese