Στη φετινή αποτυχημένη χρονιά, αλλά και σε αυτήν που έρχεται θα αναφερθεί ο Γιάννης Αλαφούζος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που είναι προγραμματισμένη για τις 12:30.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα μιλήσει ανοιχτά…

 

ενώπιον των δημοσιογράφων και απευθυνόμενος ουσιαστικά στον κόσμο του «τριφυλλιού», κάνοντας απολογισμό για τη κακή τρέχουσα σεζόν που πραγματοποιεί η ομάδα του, κατά την οποία έμεινε πολύ νωρίς εκτός Ευρώπης, αλλά και εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, ενώ αποκλείστηκε πρόωρα από το Κύπελλο.

Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», αναμένεται να αναλάβει την ευθύνη για την κακή σεζόν του Παναθηναϊκού και για τα λάθη που έγιναν και στοίχισαν πολύ. Θα σχολιάσει τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (νέος προπονητής, «διαζύγιο» με Φύσσα, Βόκολο) και θα ζητήσει από τον κόσμο τη στήριξη του για τον πλάνο που υπάρχει με τον Αντρέα Στραματσόνι στο τιμόνι της ομάδας, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στον Ιταλό τεχνικό.

Πρόκειται να τονίσει ότι ο 40χρονος προπονητής δεν θα κριθεί τώρα, όντας μόλις τρεις μήνες στους «πράσινους» και πως είναι λογικό να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Θα μιλήσει και για τη μεγάλη αύξηση που έγινε στο μπάτζετ και πιθανόν στο αν σκοπεύει να προσλάβει νέο τεχνικό διευθυντή, καθώς έχει μείνει κενή η θέση μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Βόκολο. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, μόνο αν εντοπιστεί κάτι εξαιρετικό.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου θα έχουν βασικό άξονα τα αγωνιστικά του Παναθηναϊκού, αλλά είναι πιθανό να αναφερθεί και στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις κακές διαιτησίες που θεωρεί πως είχε η ομάδα του και την επηρέασαν αρνητικά σε αρκετά παιχνίδια της.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese