Για… διανομή είχαν βγει δυο λαθρέμποροι καπνού στην τοπική κοινότητα Παπαδάτων… του δήμου Αγρινίου, αλλά έπεσαν σε άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γαβαλούς που θεώρησαν ύποπτο το αγροτικό φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν και το ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν.

Ο έλεγχος έγινε στην επαρχιακή οδό Ζευγαρακίου – Κάτω Μακρυνούς και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στην καρότσα του Ι.Χ. φορτηγού τρεις σακούλες με παράνομο επεξεργασμένο χύμα καπνό συνολικού βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν και εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί.

Οι επιβάτες του αγροτικού ηλικίας 61 και 54 χρόνων συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ ο 61χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή καθώς στο αγροτικό βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο που η άδειά του είχε λήξει πριν από… εννέα χρόνια!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese