Κεραυνό εν αιθρία και κίνηση της τελευταίας στιγμής χαρακτήρισε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς την παραίτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Χάρη Θεοχάρη, μιλώντας στο »Πρακτορείο 104,9 FM».

«Δεν…

 

περιμέναμε την παραίτηση του κ. Θεοχάρη, ήταν κίνηση της τελευταίας στιγμής. Φαντάζομαι ότι ήταν μια απόφαση που έχει να κάνει με τη διαφωνία του, με την πορεία του Ποταμιού» σχολίασε ο κ. Μαυρωτάς.

Όπως είπε στο συνέδριο ακούστηκε η κριτική και η πολύ θεμιτή αγωνία του κ. Θεοχάρη, καθώς επίσης και οι προβληματισμοί από τους κ. Λυκούδη και Φωτήλα, ενώ χαρακτήρισε πολύ ικανό και μαχητικό τον νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Γιώργο Αμυρά.

Αναφερόμενος στην επικείμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό, ο κ. Μαυρωτάς είπε ότι «Το Ποτάμι» θα πάει με διάθεση εποικοδομητική, θα εκφράσει και τους προβληματισμούς του, αλλά -όπως υπογράμμισε- δεν είναι ώρα να ασκηθεί κριτική στην κυβέρνηση για τα λάθη του παρελθόντος. «Το προσφυγικό, που είναι το μείζον εθνικό θέμα αυτή την ώρα για τη χώρα μας, χρειάζεται μια υπερκομματική αντιμετώπιση» τόνισε.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese