Σύμφωνα με πληροφορίες του Υouweekly.gr, σε μερικές μέρες η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ετοιμάζει τουλάχιστον 5 μεγάλες αγωγές εναντίον όλων εκείνων που με τον τρόπο τους προκάλεσαν ψυχικό καταναγκασμό και βλάβη οικονομική και συναισθηματική στον νεαρό τραγουδιστή.

Το μεγάλο δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα κινηθεί εναντίον δημοσιογράφων,παρουσιαστών, τραγουδιστών, συνθετών, .κλ.π. οι οποίοι μετά την εμφάνιση του καλλιτέχνη στην Κύπρο, ξεκίνησαν μια απίστευτη επίθεση στον Παντελίδη, που πήρε διαστάσεις ανεξέλεγκτες στα sosial media.

Η οικογένεια σε καμία περίπτωση δεν θα συνδέσει άμεσα τον θάνατο του Παντελή και το δυστύχημα με τις δηλώσεις που έγιναν στα πάνελ των εκπομπών και τα sosial media. Θα υποστηρίξουν ομως οτι η βλάβη που υπέστη ο Παντελίδης στο θέμα φήμης είχε μμέσως αντίκτυπο στην ψυχολογία του 32 χρόνου τραγουδιστή. Τις επόμενες ημέρες εδώ στο Υouweekly.gr θα έχουμε πληρέστατο ρεπορτάζ για ενα θέμα που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese