Μία ανάσα από την Τσέλσι βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο Αντρέα Πίρλο πέρασε πέντε χρόνια υπό τις οδηγίες του Ιταλού προπονητή,…

 

τόσο στην Γιουβέντους όσο και στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα και έχει πολλά και καλά να πει για τον Κόντε. Αλλά και κάποια όχι και τόσο καλά…

«Είχα πολλούς σπουδαίους προπονητές, αλλά μπορώ να πω πως ο Κόντε είναι μια ιδιοφυία. Και όπως όλες οι ιδιοφυΐες, είναι και λίγο τρελός», συμπλήρωσε «Ο τύπος μπορεί να μεταμορφωθεί σε κτήνος. Όταν είναι θυμωμένος, τα αποδυτήρια είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη που μπορείς να βρεθείς».

Ο Πίρλο δεν έμεινε σε γενικότητες, αλλά πέρασε και σε λεπτομέρειες από τα προσωπικά του βιώματα: «Ήμασταν στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο σε αγώνα όπου προηγούμασταν. Όταν ξαφνικά μπαίνει μέσα, εκτοξεύοντας μπουκάλια με νερό εξαιτίας ενός λάθους που ίσως να είχαμε κάνει ή επειδή θεωρούσε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ».

Ο 36χρονος μέσος ξεκαθάρισε πως ο Κόντε δεν αφήνει πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης στις απαιτήσεις του: «Αν αναλάβει μια ομάδα, θα γίνει υπό τους δικούς του όρους. Οι παίκτες που θέλει να έρθουν, εκείνοι που θέλει να φύγουν, το στυλ παιχνιδιού που θέλει να επιβάλει. Αν συμφωνήσεις μαζί του και ως ιδιοκτήτης θέλεις να παίρνεις εσύ τις αποφάσεις, τότε δεν αυτός δεν είναι ο κατάλληλος προπονητής για σένα», ξεκαθάρισε.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese