Σημαντικές διακρίσεις από τους μικρούς χιονοδρόμους μας που αγωνίστηκαν στην Σερβία. Τις πέτυχαν οι …
Χρήστος Μαρμαρέλης και η Ιωάννα Ταστσόγλου σε διεθνή αγώνα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στο Κοπαόνικ, με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλες τις Βαλκανικές χώρες.

Στην κατηγορία των μικρών παίδων (U14) και σε ισάριθμα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης o αθλητής του ΕΟΣ Σερρών Χρήστος Μαρμαρέλης κατετάγη 4ος με συνολικό χρόνο 1:22,89 και 5ος (συνολικό χρόνο 1:30,36).

Η Ιωάννα Ταστόγλου, αθλήτρια του ΕΟΣ Αλμυρού, τερμάτισε, επίσης, στην 4η  θέση με συνολικό χρόνο 1:29,63 στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης της κατηγορίας κορασίδων (U16).

Μέτρια στο Παγκόσμιο Εφήβων – Νέων

• Μέτριες ήταν οι επιδόσεις των αθλητών μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων Δρόμων Αντοχής που ολοκληρώθηκε στο Κλιέι Γκραντιστέι της Ρουμανίας. Οι αθλητές μας παρουσιάστηκαν φανερά επηρεασμένοι από την αποχή τους στο χιόνι.

Στα 15 χλμ. Ελεύθερη τεχνική της κατηγορίας Νέων (U23) ο Απόστολος Αγγέλης τερμάτισε στην 70η θέση με 36:31,2 και 155,57 βαθμούς FIS. H Μαρία Τσακίρη στην κατηγορία Νεανίδων και στα 10 χλμ. Ελεύθερη τεχνική κατετάγη 57η με χρόνο 27:14,3 και 162,39 βαθμούς FIS.

• Στην Ράβνα Γκόρα της Κροατίας ολοκληρώνεται σήμερα το Βαλκανικό Κύπελλο Δρόμων Αντοχής Ανδρών και Εφήβων, στο οποίο συμμετέχουν και οι Εθνικές μας ομάδες.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese