Ενοχλημένοι φαίνεται πως είναι η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της δημοσιογράφου.

Αμέσως άρχισαν να ακούγονται φήμες και σενάρια περί γάμου σύντομα, μετακόμισης, συγκατοίκησης και λοιπών δημοσιευμάτων για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του ζευγαριού που ήθελε να τις κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Σύμφωνα με τη real, από κοινού οι δυο τους λένε στο φιλικό τους περιβάλλον: «Αφήστε μας να ζήσουμε την ευτυχία μας» με τη Ράνια Τζίμα να προσθέτει για τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της: «Όσες είναι μητέρες καταλαβαίνουν. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου αποτελεί δικαίωμά σου να αποφασίσεις εσύ πότε θα το δημοσιοποιήσεις.

Όσο για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού το ερχόμενο καλοκαίρι, η δημοσιογράφος του Mega διαψεύδει κάθε σενάριο λέγοντας στο φιλικό της περιβάλλον «Η σκέψη μας είναι στο παιδί μας. Για τα υπόλοιπα περί γάμου που ακούστηκαν δεν υπάρχει συζήτηση. Αυτό που μας νοιάζει είναι να γεννηθεί το παιδί μας και να είναι καλά. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese