Γράφτηκε από  Γιάννης Βίτσας
Το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησες ονομάζεται «Εσύ κι εγώ». Πιστεύεις στο…
εμείς της σχέσης;

Πιστεύω πάρα πολύ. Εξάλλου θεωρώ ότι αποτελεί και μέρος της ουσίας της ζωής. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι μια δουλειά που αγάπησα πάρα πολύ. Ευχαριστώ τον Τeo των Kings που κατέθεσε την έμπνευσή του.

Στο ΕΓΩ!Weekly έκανες την πρώτη πρόβα νυφικού. Υπάρχει το κεφάλαιο «οικογένεια» στις σκέψεις σου;
Υπάρχει. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Μου αρέσει άλλωστε να δημιουργώ κατά κάποιο τρόπο τη δική μου οικογένεια μέσα στο σπίτι και στις σχέσεις μου. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι, οπότε στις προσωπικές σχέσεις μου κάθε φορά αναζητώ αυτό το αίσθημα του «μαζί». Απλώς δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια. Δεν θεωρώ ότι έχει κανένα νόημα να πω ότι θα παντρευτώ στην τάδε ηλικία.

Πόσων χρόνων ήσουν όταν χώρισαν οι γονείς σου;
Ήμουν εννέα ετών. Με επηρέασε. Κάθε παιδί βιώνει διαφορετικά ένα χωρισμό.

Εσύ με ποιον τρόπο το βίωσες;
Δεν είχα και τους δύο γονείς μου μαζί, ενωμένους, οπότε ήταν λίγο δύσκολα. Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε ξανά και η μαμά μου μετακόμισε στην Αμερική.

Είχες θυμό όταν χώρισαν οι γονείς σου;
Δεν θύμωσα. Πιστεύω άλλωστε πως κάθε άνθρωπος θα πρέπει να είναι ελεύθερος να ακολουθεί τις προσωπικές του επιλογές. Δεν νευρίασα ποτέ με τους δικούς μου, απλώς θα επιθυμούσα να είναι περισσότερο κοντά, ώστε να μπορούν να συνεννοηθούν πιο ουσιαστικά.

Τους τελευταίους μήνες συνεργάζεσαι στο «Apotheke» κάθε Σάββατο με την Καίτη Γαρμπή…
Πρώτη φορά συνεργαζόμαστε και είναι εξαιρετική. Το μαγαζί επίσης είναι πολύ όμορφο. Σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα single μου, αλλά και καινούργιες συνεργασίες.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese