Το νέο PEUGEOT Traveller το οποίο προσφέρει άπλετους χώρους και όλες τις… ανέσεις που υπάρχουν στα πολυτελή μοντέλα της μάρκας θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο σαλόνι της Γενεύης (3-14 Μαρτίου).

Συνδυάζει με ιδανικό τρόπο στοιχεία από την πρακτική κατηγορία των Combispace, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει premium μετακινήσεις, ανάλογες με εκείνες ενός VIP Shuttle.

Το PEUGEOT Traveller βασίζεται στην ευέλικτη πλατφόρμα EMP2 που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για τα κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά, τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και την ασυναγώνιστη οικονομία καυσίμου, για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Οι νέοι Euro6 πετρελαιοκινητήρες BlueHDi εξοπλίζονται με τις τελευταίας γενιάς αντιρρυπαντικές τεχνολογίες, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση που φτάνει έως τους 180 ίππους και τα 400 Nm.

Ταυτόχρονα, η εκπομπή CO2 δεν ξεπερνά τα 140 γμ/χλμ, ενώ σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται και η κατανάλωση καυσίμου (5,4 λτ/100 χλμ).

Στο εσωτερικό υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που μπορούν να υπάρξουν σε έναν πολυτελές διάκοσμο, ενώ υπάρχουν έως 9 καθίσματα που διαρρυθμίζονται μεταξύ τους εύκολα και γρήγορα και σε διάφορους συνδυασμούς.

Αποκορύφωμα για το νέο PEUGEOT Traveller αποτελεί η κορυφαία διάκριση με 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποίησε τον Δεκέμβριο του 2015 ο Euro NCAP.

Το λανσάρισμα του νέου PEUGEOT Traveller επισφραγίζει την εφαρμογή της δυναμικής στρατηγικής της μάρκας σε όλες τις κατηγορίες της αγοράς.

Με το πρωτότυπο Peugeot Traveller i-Lab που επίσης θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γενεύη, η γαλλική μάρκα παρουσιάζει το όραμά της όσον αφορά την μετακίνηση VIP προσώπων.

Βασισμένο στην πλατφόρμα EMP2, αυτή η VIP έκδοση διασφαλίζει συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και άπλετη άνεση στο εσωτερικό.

Με μήκος στα 4,96m, πλάτος στα 1,92μ και ύψος 1,90μ, το Traveller αποδεικνύεται ιδανικό για μετακίνηση σε αστικά κέντρα. Οι πλαϊνές συρόμενες πόρτες ξεκλειδώνουν και ανοίγουν και αυτόματα, με την κίνηση του ενός ποδιού.

Ένα επαγγελματικό ταξίδι με το VIP 3.0 αποκτά νέα διάσταση χάρη στα τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα για τους επιβάτες.

Η κάθε θέση μπορεί να ρυθμιστεί αντικριστά σε σχέση με την άλλη και γύρω από μία επιτραπέζια tablet οθόνη 32’’ τοποθετημένη σε οριζόντια θέση.

Η οθόνη διασυνδέεται από ένα σύνολο πολυμέσων που υποστηρίζει WiFi hotspot, Bluetooth, πρόσβαση Cloud, υποδοχές φόρτισης, εφαρμογές smart συσκευών και πολλές άλλες δυνατότητες.

Για τον οδηγό, το PEUGEOT Traveller i-Lab εγγυάται ένα τεχνολογικό εξοπλισμό που θα ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των πελατών, με απόλυτη ασφάλεια, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και όλα τα τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese