Για το μέλλον της κυβέρνησης, το μεγάλο θέμα του προσφυγικού, τα μπλόκα των αγροτών, αλλά και τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης…

 

Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Η Ιθάκη του Τσίπρα είναι η ρύθμιση του χρέους. Ο Τσίπρας να ξέρετε πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Όλοι όσοι βάλλουν εναντίον της κυβέρνησης θα πρέπει να κάνουν υπομονή τέσσερα χρόνια και τότε θα δούμε» είπε για την κυβέρνηση ο υπουργός.

Για το μεταναστευτικό ζήτημα ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε «η Ελλάδα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το ζήτημα με ανθρωπιά και μακροπρόθεσμα θα κερδίσει και από αυτή της τη στάση και από αυτή της τη συμπεριφορά».

Αναφερόμενος στους αγρότες σημείωσε πως η κυβέρνηση εκτιμά τη στάση των αγροτών και την κατανόηση που έχουν επιδείξει και δεν θα τους ξεχάσει στο μέλλον.

Τέλος σε σχετική ερώτηση για την πρόσφατη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ χθες και δείχνουν διαφορά 6,5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου από τη Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός δεν θέλησε να τοποθετηθεί και αρκέστηκε να τονίσει αστειευόμενος «τη διαφορά αυτή την βλέπετε εσείς, εγώ όπως γνωρίζετε δεν βλέπω».

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese