Μια φωτογραφία στο twitter ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Άμεση ήταν και η αντίδραση του Δήμου Θεσσαλονίκης που αμέσως πήγε στην καφετέρια, η οποία έκλεισε με τζαμαρία χώρο για να μην κρυώνουν οι πελάτες του, όμως μέσα σε αυτόν υπάρχει και ένας… φωτεινός σηματοδότης.

Η καφετέρια που άνοιξε πρόσφατα, στο κέντρο της πόλης, έχει βάλει τζαμαρίες στο πεζοδρόμιο, ώστε να μπορούν να κάθονται και το χειμώνα οι πελάτες της στον εξωτερικό χώρο. Στη φωτογραφία που ανέβασε χρήστης του twitter, φαίνεται ο κλειστός χώρος του μαγαζιού και ο «περιφραγμένος» φωτεινός σηματοδότης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: TWITTER, χρήστης: ‏@mpikchri

Για το περιστατικό μίλησε στο mega ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λυκάκης. «Έγινε ξαφνικά, την Κυριακή το βράδυ. Αυτές οι τζαμαρίες ξεφύτρωσαν ξαφνικά στο κέντρο της πόλης. Μας προκάλεσε τρομερή έκπληξη το γεγονός. Ο δήμος κινήθηκε άμεσα, ήδη έχουν αφαιρεθεί». Ενώ ανέφρε, ότι η συγκεκριμένη καφετέρια από την αρχή ήταν παραβατική.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese